dinsdag 16 januari 2018

Zo draag je cognac kleur op z'n mooist


Tijdloos mooi met cognac kleur


Als er één kleur binnen de modewereld is, die een vaste plek heeft is het de warme kleur cognac wel. Het is een tijdloze klassieker voor man en vrouw en elke leeftijd. 

Je ziet cognac kleur vaak in schoenen, riemen en tassen. Het liefst allemaal in dezelfde tint. Gedragen bij een mooi pak of broekpak. Binnen de zakenwereld is deze kleur erg populair. Let ook op onze weermannen, ze dragen vaak puntige stappers in deze warme kleur. 

Tijdloos en klassiek kan klinken als saai. Maar dat is het absoluut niet. Bekijk de volgende kleur combinaties met cognac kleurige tassen maar. Cognac kleur op z'n mooist!




Je hebt donkerblauw die saai en somber over kan komen. Daar heeft deze kleur blauw geen last van. Deze sprekende kleur blauw doet het erg goed bij de grote cognac kleurige schoudertas. Je kan het heel minimalistisch houden, maar ook wat extra's toevoegen met sieraden in glinsterend blauw.



Een combinatie waar je niet zo snel aan denkt is cognac met groen. Deze combinatie geeft een fris en levendig effect als geheel. De grote shopper in minimalistisch ontwerp die goed bij deze stijl past.



Een stijlvolle combinatie en eveneens een klassieker binnen de mode is de krijtstreep. Het strakke ontwerp van deze schoudertas in cognac kleur past perfect bij de krijtstreep. Draag er eens sieraden bij in warme kleuren. Zoals deze grote vintage oranje broche.

Alle tassen die je hier ziet zijn ontworpen en gemaakt in mijn eigen atelier. De verschillende tas modellen worden in kleine oplage gemaakt, wat jouw cognac kleurige tas stijl extra bijzonder maakt. Ik werk met hoge kwaliteits PU leder. 

Bekijk de steeds wisselende tas collectie hier. 



  
   




   Ontvang direct voordeel als Special Friend
             
    • Ontvang eenmalig 10% korting
    • Doe mee met exclusieve win-acties
    • Ontvang de uitnodiging voor exclusieve sale

Geen opmerkingen: